Lotto

Att spela Lotto med Svenska spel är en annan form av lotteri som är otroligt populärt i Sverige. Här gäller det att pricka in sju rätta nummer av 35 möjliga och blir man ensam vinnare på sju rätt i en dragning, ja då är man garanterad minst en miljon svenska kronor i vinst. Inte så dumt eller hur?

Detta underbara turspel har inte mindre än två dragningar varje vecka året runt. Dessutom behöver du inte läsa resultatet i tidningen, det går även att se på tv för lite extra spänning. Dragningarna sänds direkt i tv4 varje onsdag och lördag kväll. På onsdagarna sänds dragningen klockan 18.25 och då även med det som kallas för Joker. Lördagarnas dragningar sänds klockan 19.55 även då med Joker. Visst är det så att dragningen är ganska kort men det ger verkligen extra spänning att titta på den live på tv med lotten i hand. Numren rullar upp och presenteras ett i taget och det kan verkligen bli en nagelbitare.

För att spela på Lotto med Svenska spel så köper man antingen en kupong i butik eller online på Svenska spels egen hemsida. Det gäller alltså att gissa rätt på vilka sju nummer som kommer att dras i dragningen och helst i rätt ordning. Dessutom kan man spela på något som heter Joker och då har man chans på Drömvinsten. Den har en lägsta nivå på hela 75 miljoner kronor i vinst om man lyckas. Det svåra är inte att spela på Lotto, det svåra ligger i att faktiskt vinna. Det går till så att du köper en kupong online eller i butik och fyller i de nummer du vill satsa på. Sedan är det bara att invänta dragningen och hålla tummarna för vinst.

Drömvinsten

Man kan alltså välja att spela med något som kallas Joker på Lotto och gör man det för minst tio kronor så kan man vinna det som heter Drömvinsten. Detta är den absolut största spelvinsten vi har i Sverige eftersom att lägsta nivån alltid ligger på 75 miljoner kronor. Och eftersom att den är en jackpott kan den öka för varje vecka om ingen vinner den. Om du vill lyckas med bedriften att vinna Drömvinsten på Lotto behöver du följande: alla sju rätt på Lotto och minst två rätt på Joker. Då är pengarna dina!